U heeft een product besteld maar het is niet helemaal wat u wilt, dan heeft u natuurlijk het recht om dit product retour te sturen.
 

Graag zouden wij u willen attenderen dat er vooraf gaande een uitleg moet volgen waarom u het product wilt retourneren. dit kan gedaan worden via de mail of telefonisch. Graag zouden wij u willen vragen om persoonlijke gegevens mee te sturen met het geretourneerde product, zoals bijvoorbeeld een order nummer of een order bevestiging. Zo kunnen wij altijd uw gegevens weer terug vinden.

indien u door ons het juiste product geleverd heeft gekregen, en u mocht dit product willen retourneren  zijn de retour kosten voor u! 

Hier zitten bepaalde voorwaarden aan verbonden, die zijn als volgt.

- U heeft recht op het retour zenden van een product tot 14 dagen naar aankoop.

- U heeft recht op het retour zenden van een product zolang het product nog in de orignele verpakking zit inclusief alle toe behoren.

- U heeft recht op het retour zenden van een product mocht het product niet in de gewenste staat zijn, hiervoor zullen wij dan een passende oplossing voor beiden.

- U heeft recht op het retour zenden van een product als het product nog in de door ons geleverde staat verkeerd.

- Voor het retourneren van een product zouden wij u willen vragen een duidelijke uitleg voorafgaand te leveren waarom u het product wilt retourneren.

- Zodra het product geretourneerd is zullen wij u een passende oplossing bieden, we kunnen het product voor u kunnen omruilen of we kunnen het bedrag weer retour zenden. 

- Wij hanteren geen gratis retour.

Wij zullen altijd pleiten voor een passende oplossing nadat u uw product heeft geretourneerd aan ons.

 

Vlakkke radiatoren 

Wij monteren zelf de voorplaat op de radiator. Deze voorplaten worden appart besteld.

Daarom betreft de levertijd op deze radiatoren mogelijk iets langer dan u van ons gewent bent,  de levertijd bedraagd tussen de 2 en de 7 werkdagen. 

Omdat wij deze radiatoren zelf voor u vlak maken is er geen mogelijkheid op retour.  Dit wordt gezien als een speciale order. 

Mocht u graag de vlakke radiator op willen halen bij ons in de showroom? Dan zouden wij u willen vragen tijdig te bellen naar het telefoon nummer dat u onder het kopje contact kan vinden. Dan zullen wij de  radiator voor dat u bij ons langs komt voor u vlak maken.  

© 2011 - 2024 kris radiator | sitemap | rss