OVER ONS

 

GESCHIEDENIS,

Krisradiator is begonnen in 2009 als een handelsonderneming en installatie bedrijf inéén.

De beweegreden achter krisradiator was dat de radiatoren te duur werden, daarom is krisradiator begonnen met het verkopen van goedkopere radiatoren. Dit kunnen wij veroorloven omdat wij de radiatoren direct vanaf de fabriek inkopen. Hierdoor kunnen wij lagere prijzen hanteren dan onze concurrentie.

Toen de corona pandemie begonnen is, hebben wij het besluit genomen om ons alleen nog maar te richten op de “online” verkoop en niet meer op het installatie werk.

Naast dat wij radiatoren voor de goedkoopste prijs verkopen, bieden wij nog veel meer voor een scherpe prijs. Zoals alle benodigdheden voor vloerverwarming, douchegoten, spoelbakken en buitenkranen.

 

TEAM,

Bij krisradiator werken wij met een klein maar deskundig team, ons team bestaat uit 3 personen, een sales manager, een e-commerce manager en een leidinggevende.
met zijn 3en zorgen wij er voor dat alle pakketten tijdig worden verstuurd en de klanten vragen beantwoord worden.

 

RADIATOREN,

Ons merk radiatoren (Mastas) wordt gemaakt in Turkije, deze radiatoren zijn kwalitatief vergelijkbaar met therm rad of andere bekende radiatoren. Deze hoogwaardige kwaliteit is terug te zien in het nette spuitwerk en de nette afwerking van de radiatoren.

Onze badkamer radiatoren zijn van het merk Imas, Imas is gevestigd in Italië. Deze badkamer radiatoren staan bekend om hun design radiator modellen.

 

VLOERVERWARMING,

Onze vloerverwarming benodigdheden zijn bijna allemaal van Nederlandse afkomst,  zoals de verdelers, de vloerverwarmingsbuis, de randisolatie, noppenplaten, tackerplaten, profielplaten en onze koppelingen.

Alleen onze stalen netten zijn niet van Nederlandse afkomst, onze stalen netten worden gemaakt in polen. Dit omdat de afwerking erg netjes is en de netten van een goede kwaliteit zijn voor een scherpe prijs. Hierdoor kunnen wij ook de goedkoopste stalen netten van Nederland bieden.

 

DOUCHEGOTEN,

Wij bieden een vrij breed assortiment aan douchegoten, wij bieden zowel RVS douchegoten als mat zwarte douche goten. Ook maken onderscheid tussen vloer of muur bevestiging.

Bijna alle maten die beschikbaar zijn hebben wij voorradig.

 

SPOELBAKKEN,

Naast al onze ander producten bieden wij ook verschillende spoelbakken, met verschillende kranen.
n ons assortiment hebben wij onderscheid gemaakt tussen witte en zwarte spoelbakken. Met daarnaast de keuze tussen een koud water kraan of een mengkraan in verschillende uitvoeringen.

 

BUITENKRANEN,

Tenslotte bieden wij ook nog verschillende buitenkranen aan, van bekende merken zoals Bonfix of Wiesbaden.

 

 

WILT U CONTACT MET ONS OPNEMEN?

Hieronder kunt u onze contact gegevens vinden,

© 2011 - 2024 kris radiator | sitemap | rss